Juice til erhverv

Juice leveret på kontoret

Ønsker du et sundt alternativ til firmaet? Så er Ø2 juice svaret.

Vi tilbyder juice som firmaordning, hvis man ønsker forkælelse til medarbejdere eller til et enkelt firmaarrangement, vi skræddersyer præcis den løsning der passer jer.

 

Vi leverer friskpresset juice til erhvervslivet, arrangementer der kræver eller ønsker et sundt boost. Vores juice er 100% økologiske samtidig er de koldpresset, så I får den højeste kvalitet af juice, for ikke at nævne at vi presser og leverer samme dag, derfor får I helt friske vitaminer og mineraler til dagens/ugens event.

 

 

Vores mål

Vores mål er at levere sundhed gennem juice til bla. virksomheder, som deler målet at forkæle medarbejdere på en lækker, nem og sund måde og som samtidig gerne vil fremstå som bevidste aftager, bevidsthed omkring hvad der serveres til enten medarbejdere, kunder og leverandører.

 

Så allerede nu, takker vi for at du klikket på vores hjemmeside, det betyder vi deler nogle af de samme værdier.

 

Derfor er vores erhvervs juice også 80% grøntsager og 20% frugt, uden tilsætning, ingen før-eller efter behandling, udelukkende grøntsagernes og frugtens sagt....og garanti for lækker smag.

 

Så ønsker din virksomhed, juice til et event, der kræver høj kvalitet, på både indehold og visuel kvalitet, så er vi svaret! Vi leverer juice til større firmaarrangementer og events i hele Danmark, dog afhængig af ordre størrelse, varianter og beliggenhed, er jeres pris.

 

Ønsker du privatlabel til eventet, så jeres budskab går igen og igen, så har vi også den løsning.

 

 

 

Eksempel på ordre

Standard Ø2 juice label: 39,2 DKK ekskl moms

Varianter: 2

Ordre størrelse: 100 stk

Levering: Århus C

 

Total pris: 3.920 DKK

 

 

Vil du vide mere?

Vi står altid klar til at finde en løsning der passer jeres behov. Smid os en email på info@oe2juice.dk eller giv os et kald på 20 345 145

Vil du vide mere om Ø2, kan du læse her

 

Nogle af dem vi har leveret vores morgenritual til,, try it out

 

BESTSELLER.comBilledresultat for minimum logo            Jysk logo

 

Bruuns Bazaar

Billedresultat for woden logo