Handelsbetingelser for Ø2 juice

001. Generelt 

Vi glæder os til at levere dine juice, og blot for en god ordens skyld, så træder aftalen mellem dig som kunde og Ø2 først i kraft, når din ordre er modtaget og bekræftet af Ø2. Dette sker via e-mail, med mindre andet er aftalt. Vi glæder os til at komme i gang! 

Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende leverer på erhvervsadresser, hvor der allerede er indgået en godkendt aftale mellem Ø2 og virksomheden/arbejdspladsen.   


002. Priser

Alle Ø2 priser er i danske kroner ( DKK ) inkl. moms, fragt og andre afgifter, med mindre andet er aftalt. Priserne gør sig gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Hvis det skulle forekomme, at Ø2 skal justere nogle af priserne, vil kunden blive varslet minimum 14 dage før ændringen træder i kraft, og vil blive informeret på email.  Alle priser og tilbud fra Ø2 og på www.oe2juice.dk er uden forbindtlighed. 

 

003. Leveringsvilkår

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt for Ø2 at levere til virksomheder/arbejdspladser, hvor Ø2 har en forhåndsaftale med virksomeden/arbejdspladsen. Dette skyldes at Ø2 kræver en godkendt adgang til virksomhedsmatriklen – dette gøres for at øge sikkerheden for begge partere.  Skulle det ske at din virksomhed/arbejdsplads ikke fremgår på listen, så giv os en melding og vi vil tage kontakt til din arbejdsplads.  

004. Leveringssted

Ø2 leverer udelukkende på erhvervsadresser. Disse kræver forhåndsaftale mellem Ø2 og virksomhed/arbejdsplads.  Fremgår din virksomhed/arbejdsplads ikke på den udvalgte liste, vil din bestilling ikke gå igennem, og Ø2 vil derfor slette din ordre.   

 

005. Leveringstidspunkt

Ø2 leverer dagligt (mandag til fredag) i tidsrummet kl. 08:00 - 09:00, med mindre andet er aftalt.  

 

006. Leveringsomkostninger

Der er fri fragt på vores abonnementsaftaler, med mindre andet er aftalt.  

 

007. Abonnementsaftale

Ved indgåelse af abonnementsaftale godkender kunden, at Ø2 er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort i overensstemmelse med den aftale der er indgået med kunden og Ø2. Kunden giver tilladelse til, at Ø2 må gennemføre én betalingstransaktion om ugen, for hver betalingsgang ( hver uge ) så længe abonnementet løber, hvor der fremsendes kvittering til den angivne email, som kunden har oplyst. 

Ved abonnementsaftaler er Ø2 alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet ekskl. kreditkortsgebyr, for den kommende abonnementsperiode, som udgør 1 uge af gangen.  Abonnementsaftaler er gældende indtil de opsiges af kunden eller Ø2.   

 

008. Opsigelse

Opsigelse kan ske med 1 uges varsel, og skal gøres på www.oe2juice.dk med dit medlemslogin.  Ændringer og sletning af kortoplysninger foretages også gennem dit medlemslogin på www.oe2juice.dk.  

 

009. Betaling

Ø2 modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto når aftalen træder i kraft, som regel samme dag som du opretter aftalen.  Du vil derfor betale forud for ugen, for det samlede beløb og vil derefter blive trukket automatisk hver uge, indtil aftalen ophører. Der kan ikke betales kontant, medmindre dette er særskilt aftalt.

 

010. Fortrydelsesret

Der ydes ikke retur- eller fortrydelsesret på tilberedte fødevarer. 

 

011. Reklamationsret

Alle skal have reklamationsret, dog er betingelserne lidt anderledes, når det gælder fødevare. Da der er en meget begrænset levetid for varen, er reklamationsretten begrænset til dens holdbarhedsperiode, og bortfalder derfor de sædvanlige 24 måneders reklamationsret.  Skulle det ske, at vi har lavet en fejl som udelukkende hviler hos Ø2, beder vi dig kontakte os omgående, så vi kan håndtere din reklamation.  Skulle juicen ikke leve op til din smag eller forventning, vil det ikke blive håndteret som en klage, og her vil der ikke ydes reklamationsret eller retur og fortrydelsesret på.  Ifølge lovgivningen er der ikke nogen reklamationsret for tilberedte fødevarer købt over nettet, men vi vil meget høre fra dig, hvis Ø2 ikke imødekommer dine ønsker.   

 

012. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Ø2 tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, leveringssvigt og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører og grossister.

 

013. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Telefonnummer
E-mail
Arbejdsplads 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig. Personoplysningerne registreres hos Ø2 og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ø2 respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

Som registreret hos Ø2 har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ø2 via e-mail info@oe2juice.dk

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Ø2 indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privatadresse) for at levere dine købte varer.

Ø2 opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

014. Ændring

Skulle Ø2 ændre nogle af disse handelsbetingelser, vil eksisterende kunder blive varslet 1 uge før (tilsvarende opsigelsesvarslet) via email.

 

015. Virksomheden bag

www.oe2juice.dk ejes af:

Ø2 Juice
Carla Arrieta 
Karupvej 6B, 
8000 Århus C 

Email: info@oe2juice.dk
Telefon: +45 20 345 145
CVR. 37 96 69 08

016. Er du i tvivl?

Er der noget du ikke helt fik svar på, eller mangler du lige de sidste oplysninger, der kan give dig ro i maven? Så smid os endelig en email på info@oe2juice.dk eller ring til os på telefon +45 20 345 145. Tager vi ikke telefonen, ringer vi naturligvis tilbage til dig, så snart vi ser dit opkald.  

 

017. Klagemuligheder - oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt på www.oe2juice.dk, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 
www.forbrug.dk 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@oe2juice.dk

 

MERE OM Ø2

  • 1, 3 eller 5 juice pr. uge? Find dit foretrukne abonnement her.
  • Læs mere om visionen bag Ø2 juice her. 
  • Find ofte stillede spørgsmål her. 
  • Kontakt Ø2 juice her.